Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

din hand mot min heta panna
spricker

mitt arbetslösa hjärta
och klockan är fyra där just jag sitter och där just det
som skräms
är just det
som vi aldrig kunde vara

glasbiten på stranden och det faktum
att den är mjuk
men delad
vass




Fri vers av inteduintenu
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-14 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inteduintenu

Senast publicerade
Narcissus
Oderstrasse blues
**
*
.
*
*
*
* Se alla