Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

**

morgonen som jagar oss och
fåglarna som sjunger, trots mig
och kunde jag följa dig åter
till slocknade stjärnor,
kunde du drömma mig närmare

kunde jag göra dig sällskap
till den nedstigna solen,
bortom verkligheten,
drömska, sömndruckna, törstande
drömmar öppnar mina ögon

att åter falla i sömn

svepa in oss i månens silvertäcke




Fri vers av inteduintenu
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-12 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inteduintenu

Senast publicerade
Narcissus
Oderstrasse blues
**
*
.
*
*
*
* Se alla