Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funkar bara som färskvara


Kyssar multnar, kärlek ruttnar….

Ena dan är kyssarna bra, nästa kanske rentav, föraktfulla eller intetsägande, beroende på förhållande DÅ typ. "Yesterday all my troubles" o s v gäller i allra högsta grad på kärlekens områden.

Eller kärleken som vi minns, som underbar, kan man senare inte ens tänka sej, vara med om, vare sej fysisk eller på annat sätt, om det "vill säg illa". Den första tjej man var intim med, är man knappast sugen på att vara det igen med, nu. Men man minns då, hur kär man var, och hur spännande, och vilken puls man fuck, nej förlåt fick...

Och alla skilsmässobråk visar väl hur rutten ”gammal kärlek” är, där då besvikelser, kanske ens egna brustna förhoppningar är värst. Det behöver ju inte vara den andra som skapat det, man kan själv vara orsak då inte det utföll som man trodde det skulle göra…

Funkar bara som färskvara, men en del lyckas, hålla den färsk….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-16 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO