Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvisad

Lämnade med tunga steg

Platsen
Den som hade varit hans hem
under lång tid
Många år

Tid att gå
stegen i från
Önskningarna
om hans försvinnande
ökade

Tung i hjärtat
Stor sorg
Lämnade inte utan insikt
Handlingen var fel
Det han gjort

En evighetshandling
präglar hans liv
De som kommer

Evighetens avtryck

Instämplat i hans själ

Vandrade ut ur byn
Huvudet ödmjukt böjt
Vördnaden för de han skadat

Närheten i hans kamp
Det som inte fick hända
Skulle aldrig mer hända

Slutet utan slut
Avvisad till ensamhet
Avskildhet i evighet

Inåtblickandet
hans enda sanna vän
I månskensfyllda nätter
frågar han stjärnorna om svar

Svaren
de han redan har
handlingar aldrig mer ogjorda
Spåren i liv
möten i kommande liv

Insikt
Återgäldandet
Själens resning

Återfunnen kärlek

Den själsliga vittnesbörden
om livets oåterkalleliga
längtan efter skörhetens kärlek

Skörheten i varandets
evinnerliga
outröttliga
sökande efter
kärleken
för evigt

Stilla ser han ut

Framtiden

Kontemplationen

Ensamheten

Livets sista stig


Stillheten

Snart

En bra dag att gå




Fri vers av Anira
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-15 09:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör

sitter och lever med ordet förvisad

det ordet andas dina ord
den fyllda bilden
ser ordet röra sig
och ser för
visad

visad för

min upplevelse är att ur tyngden andas nåden
2011-06-20

  Mona Drugge
Får en känsla av nåt hemskt och smärtsamt. Det vilar en viss mystik kring dessa starka ord..kan också vara nåt helt annat än det jag just nu ser i tanken. Mycket fint skrivet.

Du berörde och berör än en gång.

Tack Anira!
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira