Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett annat bidrag till murstafetten


Den grå muren

Muren rinner
nerför slänten

grå bäck av sten
genom torparnas land

på väg mot myren
där sländorna
lyfter vingarna

som regnbågsfanor


Gråstensflöde
genom markerna

som människorna
lämnade




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-15 11:09



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint Peter!
:)

Mvh

Ken
2011-06-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text är nu också inlänkad på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP