Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hemlighet




Du känner honom nära
i dina tysta stunder
två ögon djupt i dina
och händer mot din hud
du vet det är förbjudet
men lämnar aldrig sinnet
det lockar och det sjunger
djupt inne i ditt bröst

försökte blunda bort det
men ingenting kan hejda
magneten i din mage
att stråla varm och stark
var gång du hör hans röst
och ser hans bild framför dig
och känner blodet bulta
av det du alltid vetat

att ingenting kan stoppa
den röda pulsens vågor
han väntar och du vet det
så ljuvligt att få sköljas
i röda pulsens strömmar
som fyller dina sinnen när

du tänker på hans namn




Fri vers av Anders Bek
Läst 1160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-30 12:21



Bookmark and Share


  Jorge González Reymond
Nu är det klart, du är min favorit poet här!
2012-11-12

  Andreas. Engwall
asa bra :D
2006-06-22

  Virgo Cinnamon
härligt farligt. fint skrivet.
2006-01-01

  Christer VIP
klockren rytm...verkligen...kändes lite upprepande ibland..(sinnen, röda pulsen..) gillade mest "magneten i din mage".
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek