Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hey baby

Hey Baby Blue
Hey Flowerfox
Var har du varit så länge
Hur stor har du blivit
Vem gör du, varför är han där
Hur lite finns jag där
och vem fan är du nu?

Så ofta var det så mycket jag
(inte lika mycket du, vem det
nu var, tyvärr, förlåt, lägg av)
ville visa och berätta
och du var inte där. Inte ens när
du var här. Så

jag gick och gick och kom aldrig till dörren,
och du var inte här, bara \"DU\", men det var ju en helt annan
än den du var, vem det nu var. Så, nu:

vem var du
och vi, vilka var dom två? Jag
känner ingen av dem längre,
om jag någonsin gjort det,
utom den ena, och han var
rätt trasig, men det vet ju
du, vem du nu är.




Fri vers av Anders Bek
Läst 1191 gånger
Publicerad 2005-06-10 11:51



Bookmark and Share


  Anna Grå
Hos dig är det ordlekar. Mycket snygga sådana. Jag blir berörd av att du slår knut på min lilla hjärna och att det tar en liten stund innan den har återhämtat sig och jag får reda på vad jag läst.
2005-10-26

  Lilla Lina
Du har iallafall inte forlorat din formaga att satta fingret pa saker och ting...
2005-09-21

    Emma_med_t
Den är var väldigt annorlunda och egen. Väldigt bra flyt! *tycker om*/E
2005-07-29

  Charlotte Blombäck
Tycker verkligen om denna, särskilt sista strofen och "jag gick och gick och kom aldrig till dörren" och resten också- ha det.
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek