Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

historielektion. Må detta aldrig upprepas




D.S.

 

 

Skarpladdade sägningar stryker mig sträv

ordet tvekar

tar skydd

skyldrar rygg

 

lasersiktets röda prick låses på D och S

 

i DESERT

 

kärleksöken Tobruk El-Alamein

 

 

Jag är Rommel

 

 

du är Montgomery




Fri vers av cilax VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-15 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt