Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan form av trosrörelse


Hon har en karl
På ett håll. Sin gamla på ett annat
De är medlemmar i en s k ”trosförsamling”

Hon har en karl, på annat håll
Sin gamla på veckorna
Sin ”nya” på helgerna

Om man vill va lustig..
Så kanske man kan säga att hon har en
Annan form av ”trosrörelse”


Och det där med ”medlemmar” hm….
”Med lemmar, ja troligen båda”
”triangeldrama” på hög ja eller kanske mer, låg, nivå




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-16 00:36



Bookmark and Share


  systra
Lite nattlig tankeverkssamhet, denna lilla text roade mig, tack!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO