Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet bidrag till poeters stafett (ursprungstitel: "Muren"). Vill , ändå, publicera den här på "Läs Texter", till allmän beskådan.....


Den MUR som jag vill riva........

Den MUR som jag vill riva

är Likgiltighetens Mur

Hänsynslöshetens Arvtagare

Fåfängans Hejdukar

Kommersialismens Konkubiner

DET är den mur som jag vill riva

Rivningsarbetet har ,tyvärr, inte ens påbörjats
Inte ens rivningsplanerna är skrivna.......

----






Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-15 23:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
för att inte tala om att personligt kapital inte budgeterats... tack för din tankeväckande dikt!
2011-06-16

  TjejenSomGråterTyst
Bra skrivet, Mats :)
2011-06-16

    ej medlem längre
Starkt bidrag om frustrationen o viljan att vilja gott.
2011-06-16

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Och nu är även denna text inlänkad i Mur-temat på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska