Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...sant...


Hatar...


Det finns stunder
Då jag hatar
Mig själv
För att jag inte
Följt mitt hjärta

Det finns dagar
Satans jävla dagar
Då jag
Hatar
Hatar
Hatar mig
För att jag aldrig
Sett dig i ögonen
Och sagt dig
Hur mycket jag älskar
Hur mycket jag känner
Och hur ofta jag tänker
På dig

Jag har tassat
Smugit
Strukit som en rädd hund
Varit allt annat
Än en man
Och jag hatar
Mig för det
För jag vill så gärna
Vara en man
Som är
Värdig dig

Jag valde
Den feges väg
Som gör lite ont länge
Som svider och bränner
Skaver och river
Gör lite ont
Varje minut

Jag höll kvar
Det gamla
När jag borde
Låtit ny dag komma
Gett kärleken
En chans att komma
Inte gå
Att hämta kraft
Andas
Och leva

Jag valde den ynkliges väg
Hellre än att släppa lös
Demonernas klor och tänder
Alla djävlars eldar
På en gång
Hellre än att låta lejonet
Bita hårt en gång
Så låter jag varje dag
Vara en liten plåga
En liten pyrande eld
I helvetet

Du dödar mig
Som man trampar
På en myra
Såsom man smäller
En irriterande fluga
Så helvetes enkelt
Dödar du mig
Inuti
Och jag är död nu
När du trampat klart
En dag i januari
Lämnade du mig död
I isande tystnad
I kyla
Som en fördömd eller laglös
Du lämnade mig
Död

Det finns stunder
Då jag hatar mig
För att vara en idiot
Som inte gett
Mig en chans
Att vinna ditt hjärta
För jag är inte
Utan skuld därtill

Det finns nätter
Då jag vaknar
I andra famnar
Och jag hatar mig
För att jag inte
Gjort allt
För att det skulle
Vara du

Idag hatar jag
Mig själv
För att jag inte

Följer mitt hjärta

Till din dörr…




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 534 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-16 09:43



Bookmark and Share


  Bubbth
Du är grym på å skriva!
2011-06-19

  Angeldust
Du inte den ende som sett dig själv som en idiot, här finns en till.Perfekt skrivet.
2011-06-17

  Magnus P.
Oj, vad väl du gav uttryck för alltför igenkända känslor och tankar.
Ruskigt bra text, ja, helt fantastisk.

Själva strukturen tilltalar mig också.
2011-06-16

  Ninananonia VIP
Wow... så du berör...

Dina ord känns i hjärtat..

Smärtans poesi...

Kärlekspoet av högsta klass...


I love it.. :)
2011-06-16

  sangel
Strålande beskrivet. Känner ända in i hjärtat hur det känns
2011-06-16

  wildah
Du behöver absolut inte hata dig själv! Det är inget lätt val!
Men hör av dig som vän till henne först så får ni se!
2011-06-16

  RosieLoveHeart
så mycket känslor , du målar upp det , så det värker , vad händer om du följer hjärtat ?? <3
2011-06-16

  Svartsilver
det känns som om din närvaro
ej existerade innan hon lämnade dig

men du dömer dig hårt, och
din dikt är allt för sorglig.

men bra!
2011-06-16

  mickech
Bra berättat, vi är nog fega lite till mans när det handlar om känslor.
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT