Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren


Jag bygger
En mur
Min egen mur
Låter ingen se
Vad som finns
Där innanför
Visar aldrig någon
Jag bygger en mur
För att hålla min rädsla instängd
Så att ingen ska se
Mitt rätta jag
Mitt rädda jag
Jag bygger högre och högre
Ingen får komma
Dit in
Innanför muren
Och jag kan inte
Ta mig ut
Jag är inlåst
Inmurad av egen hand
Jag är fast
Innanför murens väggar
Bara en får komma in
Bara du har nyckeln
Som passar
Har lösenordet
Som får muren
Att rämna och falla
Jag bygger en mur
Runt min kärlek
Till dig…




TT

(c) 2011




Prosa (100-ordare) av TT
Läst 536 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-16 11:04



Bookmark and Share


  Angeldust
Så himla mycket "känns igen" av denna, och bara en har nyckeln.
2011-06-17

  Magnus P.
Denna text är nog den murtext som tilltalar mig mest.
Du vände den på slutet från mörker till kärlek på ett oerhört snyggt och oväntat sätt.
2011-06-16

  Ninananonia VIP
:) Ja det var en mur ....

:)
2011-06-16

  wildah
Alla har rädslor och det är naturligt! Alla gör olika när man ställs inför oväntade situationer. Det här med muren är nog väldigt vanligt. En mur kan man ju plocka ner bit för bit så det är bara att börja ;-)
2011-06-16

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text är nu inlänkad till mur-temat på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT