Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rött sidenband




Han knyter mina händer.


Mina armar träs över hans hals.


Han lyfter mig



mina ben



runt hans midja.





Väggen känns kall.





Lust







värker i mig.





Fri vers av wildrose
Läst 313 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-16 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en koncentrerad pärla av livsbejakelse av finaste valör
2011-09-12

    Birgersdotter VIP
Vackert fångat ögonblick
2011-08-21

  Delilah Juno VIP
Låter som en möjlighet. Hoppas det funkade. :)
2011-07-24

  blaite
Mycket snyggt
2011-06-20

  flickan i spann
Poetiskt vackert!!
2011-06-17

  Niclas Petersson VIP
Snyggt
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose