Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma favorit i repris

Hugger dig i din enda fot du har
Gör det ont?
Vi bryr oss inte

Kom in i huset du ska få lite vatten
och en sockerbit om du är snäll

Nu ska vi göra dig fin
Hoppas du passar i glitter som din bror
Har du saknat honom?
Vi bryr oss inte

Du blöder i din avhuggna fot
Gör det ont?
Vi bryr oss inte

Tack för klapparna du haft under dig
Jag fick precis vad jag ville ha

Känner du dig lurad?
För nu ska vi ha tillbaks vårat glitter
Du är rätt ful
Så snart ska du ut
Säg tack, för att du fick bo hos oss denna jul

Känner du dig lurad?
Känn dig lurad
För nu slänger vi dig ut

Du var rätt kul
Så hoppas vi hugger och lurar din syster nästa jul

Du var fin att ha
Men känn dig lurad käre gran




Övriga genrer av yoyyo
Läst 777 gånger
Publicerad 2005-12-30 13:32



Bookmark and Share


    Hemlig Agent
denna var bra! Verkligen den typen av dikter som jag faller för! Man fattade inget förens det sista ordet och då läste man om hela och förstod, det är ett intressant trick.
2006-06-01

  Josi
Faktum är yoyyo att jag tycker det är helt fruktansvärt hur vi beter oss kring jul! Vi köper en gran som nån ryckt upp i skogen (ev. på ett plantage men det är lika illa ändå) för att TA IN och ev. titta ett par ggr på den- sen efter ett litet tag kastar vi ut trädet! Gärna genom fönstret- bor man i stan är detta en fullkomligt livsfarlig period! He he. Sen står de stackars nakna granarna och skäms i nåt gathörn...ingen vill kännas vid dem. Pretty sad to be a julgran!
2006-01-12

  curra
hahah
vad tur att jag har plastgran då, annars hade jag fått lite dåligt samvete nu...
Jättebra johanna!
=) diggar denna..!
2005-12-30

  Daniel_78 VIP
Jag skulle själv försöka banta ner och komprimera texten lite.
Känns som om det blir lite upprepningar på vissa stället
och jag tror den skulle passa i mindre format.

Men som helhet är det en bitterljuv text.
2005-12-30

    kung.karl
som sakt. inte många som bryr sig om en gran
Men du fick allt till dena text
bra
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo