Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karo på svansvift

 

yrvaknar i främmande landskap

du målar stilleben nuförtiden

 

Still life

Still born

Nature morte

 

Vädersträcken formar en tolvuddig stjärna

två stycken på varandra interpolerade

sexuddingar

 

Alla riktningar är förbokade

den vertikala axeln är min njutningsfyllda

hudlöshet




Fri vers av cilax VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-16 11:56



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
visst är 'nature morte' vackert! Jämfört med 'stilleben' som låter som nån slags släkting till grå-ben, hahaha

Jag gillar den här texten. Väderstrecken.
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt