Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart blir det lagligt att transplantera kvinnors livmödrar....


"LIVMODERSTRANSPLANTATION !"

Livmoderstransplantation

tveksam sett ur "etisk ton"

kan göra kvinnan helt fertil

fast jag blir lite "morbid"

ett DNA från en annan kvinna

planteras i en annan kropp

ens eget DNA då försvinna (?)

tur att jag är e´n med snopp (!)

jag slipper det etiska bryderiet

ogillar detta "kvacksalveriet"

förstår dock de barnlösa paren

som kan detta acceptera

mannen får bruk för den egna saven

och kvinnan kan leverera

men jag skulle aldrig detta bruka

tänk om barnen skulle bli kroniskt sjuka

pga ett främmande DNA

DÅ blir det ju aldrig bra

det handlar ju om arvsanlag

och det finns många, av olika slag........


--------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-16 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska