Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet hopp har väckts, att bli av med denna vidriga regering...., enligt Jimmie Åkesson ,SD !


"Misstroendevotum ?"

Misstroendevotum

kan ställas snart, enligt medierna

Freddan får "arslet bart", slut på "ferierna"

Slut på sociala nedrustningar

och våra orala frustningar

fast hur ska nyvalet sluta

månntro att mot Juholt det luta (?)

Hoppas att Håkan inte luras

för då, än värre, det ska suras (!)

Ja, vi får se om Åkesson håller orden

eller om han är en lögnare vorden.......


----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-16 13:03



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tyvärr fortsätter SD att stödja det ruttna banditgänget i 99 procent av omröstningarna, hoppas bara att folk kommer ihåg SD:s´SVEK vid nästa val !
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska