Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var en fisk

Om jag var en fisk skulle jag simma djupt ner i havet
till en undervattensgrav
Låta mig omslutas av mörker
havets enorma tryck

Sedan blicka upp mot ytan, solen

Länge skulle jag stanna
vaggas av våg
föras med ström
hit eller dit
andas in vatten

sväva

stilla




Fri vers av
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-16 14:10



Bookmark and Share


    yllegarn
underbar
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående