Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för Ingela




ingifta

 

 

 

nu är vi släkt
kan man säga blodssystrar?

nu är vi släkt; hon vet vad jag menar
när jag säger att jag är i Rio de Janeiro;
vi delar utsikt med Cristo Redentor

våra barn är gifta med varandra
bara för att vi ville ha det så -

för att vi vill rå om
varandras barnbarn; turas om

att skjutsa dem i vagnen

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-16 21:01



Bookmark and Share


  Nanna X
jag kan spela på dopet!
2011-06-16

  Ingela Svenson VIP
Men ååh så härligt! Det vore ju sagolikgt roligt! Vi satsar på det!;=) Vad ungarna säger struntar vi i!
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP