Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor kärlek kräver stor sorg i gengäld


jag har så mycket att säga
att jag inte vet var jag ska börja


kanske vid att
vi var allt som fanns i världen

eller vid att
du drog mig ur mitt kvävande mörker
flera gånger om

eller vid att
jag först idag
efter 6 år fyllda med dig
helt ärligt kan säga att jag tycker om mig själv


nej,

kanske ska jag börja med att säga att

du har gjort mig så jävla besviken
och sårat mig mer än någon annan

men det var inte bara ditt fel
för det var jag som lät dig komma in till mig
genom varenda por i min hud


sedan skulle jag vilja säga att
jag aldrig mer i mitt liv
kommer att älska någon så som jag älskade dig

för jag vill aldrig mer ha så ont
som jag har haft på grund av dig


och dessutom vill jag bara klargöra att

du inte kan spela några spel för mig
(eftersom jag ser rakt igenom dig)

jag aldrig mer vill höra dig säga att du kommit över mig
(för dina ögon blir svarta av sorg när du säger det)

och

att det inte finns någonting i hela världen som kan radera det vi upplevt tillsammans
(hur ofta du än stöter bort mig när jag för det på tal)

att jag faktiskt alltid kommer att älska dig villkorslöst

att du är min bästa vän
(och jag önskar att jag kunde hålla mitt löfte
om att förbli den för dig)


men

att jag inte tror att jag vill se dig mer


(för det som är kvar av mig faller sönder
i kylan du utstrålar)





Fri vers av Tymin
Läst 406 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-17 15:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra skrivet
men fruktansvärt sorgligt

du är värd långt mer, än denna smärta
2012-09-10

    Silverstjärna
Mycket känsloladdat.
Måste även tillägga att sättet du skriver på är väldigt fint.
Bra!
2011-06-23

  annarebecca
Mycket berörande! Men bäst gillar jag nog titeln. Den liksom sammanfattar .. allt!
2011-06-19

  Z dotter
Fan, va bra skrivet! :)
2011-06-19

  volaille
aj ...... men jag älskar detta vännen ..så bra
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin