Tidigt gryningsljus blickande ut över sommarängarna ........

Mirakel möter näthinnorna i soldisets resning....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt gryningsljus blickande ut över sommarängarna ........

Mirakel möter näthinnorna i soldisets resning....




Silvervitt...

Ljuset

det silvervita

Bär henne framåt

Omvälvd av ljus

Svävande över ängarna

Skimmrande blommor i soldiset

blommande ängshav

 Smekande hennes doftsinnen

 Dansande över ängarna

 tåspetsarna nästan vidrörande gräset

Daggvåta

pärlemorgnistrande droppar

 förgyller gryningsljusen

till ett lysande ängshav av blomdofter

 Böljande rörelser

 i cirklar

 skapar silvervita ljus sken över ängar ..bäckar.....

 Likt ljusfyrar

 för vilsegångna sjöfarare

 bringar de ljus in till världen

 Dansande ännu en gryning till mötes

innan de sakta glider in bakom slöjorna

 vilande

väntande

 tills nästa gryningsljus tänds

De silvervita ljusens dans




Fri vers av Anira
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-17 03:48



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Tack
2011-06-20

    AA VIP
Vackert.
2011-06-18

  Mona Drugge
Gud så vackert drömmande.

Gillar mycket.

Bokmärks..

Tack Anira!
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira