Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslöst.....avgränsande

 

Landskap utan gränser

Gränser utan land

Mitt land

Min själ

Gränslösheten

 Friheten utan gränser

 Gränser utan frihet

Begränsning

Skapandet av omöjligheter

Möjligheternas omöjligheter

Omöjligheternas möjligheter

 Sätta sitt eget värde

Värdesätta sej själv

 Livets gränser

 Gränser för överlevnad

Levandets gränser

Gränser för själen

 Obegränsad

Frihetens själ

 Bortlämnandet av gränsdragningar

Avsägandet av sej själv

 Leva livet gränslöst

Med gränser

 




Fri vers av Anira
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-20 09:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om hur du leker med gränser
dessa gränser vilka så många gånger förvirrar skapar oreda samt låsta rum vilka längtar till nyckel
2011-06-20

  Mona Drugge
Mycket fin!
2011-06-20

  aol
vackra drömmar och fint skriftat
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira