Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslösheten....


Det underbara
gränslösa

Låter min själ
vandra oupptäckta vägar
längs livets autostrada

I bland
små små stigar
med gräsbeklädd mitt
Ljuvligt kantad med solvarma smultron
Bara att plockas och trä på strå

För att senare
avnjutas
i en skimmrande skogsglänta

Stundtals förrirrad
bland händelser
skapat av förunderliga sammanträffanden

Makalösheten
i förrvirringens totala kaos
förvånar ständigt

Livet levt till fullo
skapar ovärderliga upplevelser
för själen

Krokigheter
Brokigheter
Färgsätter färden framåt

Genom resan livet




Fri vers av Anira
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-17 04:18



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
upplever glitterljus i denna
skuttande dansande livssteg
2011-06-20

  Mona Drugge
Så fint och bra skrivet.
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira