Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som är havet

Hon
som är havet
med spröda kuster
speglar himlen

Glipan
i molnen
flyger mot ytan
och ler
mot fiskarna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 681 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-17 08:15



Bookmark and Share


  Börje Larsson
enkelt och fint! bra!
2011-06-17

    ej medlem längre
Jag blir andlös och njuter av dina rader!
TACK för de vackra bilder du målar upp för oss som läsare!
Det djup du besitter och frikostigt delar med dig av i och mellan orden, mellan raderna. Fortsätt så!
Hur många av just dina dikter kommer jag att ha bokmärkta??? :))
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP