Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pusselbit

jag tar ett bad och

låtsas att jag är vacker
låtsas att jag

flyter i mitten

av en sjö


och tänker på natten som var

mjuk och varm och nära
och morgonen

som också var mjuk och varm

och nära


m

-

ett leende att dö för
en kropp som en

pusselbit
mot min


när jag var
ensam igen
fotograferade jag
ett helt nytt ansikte

och jag vänder ett
nytt blad igen

byter till rena lakan.


mjukt varmt och nära




Fri vers av Mina Widding
Läst 460 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-17 09:26



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Mycket fin text!!
Beskrivande, men lämnar ändå rum där läsaren kan fylla i med egna bilder i huvudet.
Wow, säger jag...
Tack för att du delar med dig av ditt inre.
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding