Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricker en cocktail

.

Radiotjänst dödade min tv,
en trojansk häst gjorde det med datorn,
och telefonen drunknade i badkaret
- jag gick så offline det bara gick

men det hjälpte inte


Så jag målar mig själv svartvit
och dricker en cocktail
av CSN-inhiberande substanser
i ett desperat försök
att stänga av,
stänga ute,
och slippa känna..


säg till mig när världen blivit snäll,
säg till när rättvisan segrat

- för jag vägrar vakna innan dess..




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-17 12:38



Bookmark and Share


  gurkmupp VIP
Ditt sätt att skriva är verkligen bitterljuvt på något sätt. Bra jobbat:)
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna