Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strör ditt namn i såret



Med ett hjärta fullt av kärlek
dricker jag mig själv till döds
Sväljer stora delar utav livet
krossade drömmar i strupe
blandade med tårar
slungar molotov cocktail hårt mot svalg

”Jag ska älska dig” var ord som lämnade din mun
för att landa på min
Nu spricker mina stämband
när jag tvingar dem att smaka lögnen
du gav i min hand

Klyver min kind
sprider den i vinden
”Må jag vila i frid”
Sluter ögonen
vill inte se
när jag täcker graven
Ska dikta minnen över stenen

lite som att strö salt i såret



Fyller glasen
slickar motvilligt runt kanten








Du sa att du skulle älska mig














Fri vers av Baystream
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-17 18:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hänsynlös och dunkelt förtjusande. Like!
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream