Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungsholmens teddyboy


Vi var alla redo
för den fina kvällen
luktar fint och tränade
jag Alexander mina polare
hittade cyklade och var tajmade
vill inte skryta
men har det bra
tänker fint
så som det skall va
är lite svår
köpt en mössa
på svanken
läser prylar
som är mig totalt
konstiga
ibland dricker jag te
dem säger shai
för det är viktigt
men va fan
rätt läge
rätt stil
jag mäter mig längre
än du




Fri vers av Marvin
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-06-17 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin