Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi går på det gång efter gång!! ..och troll gillar blandningar ^^  (älskar troll och norrsken - kan med fördel metafor-eras ^^)




trollfesten

 

 

*

när trollen byter från mjukroll till stel

luras dom bara som alltid, för sen

kommer ännu ett norrskens spel

av tokiga halvgalna skogsfenomen

 

med blixtar och bullrande bång

som gör korvad kalsong på alla i publiken

kallar dom skådespelets höjdartemasång

för kullerbyttskunskap i tonljudsfabriken

 

och bakom den grönmålade kulissen

hör man långt efter skålarnas klingande vad

och alla bergsekande innehållna fnissen

i bockhornsstopen med kåda tjärnblöta

och hjortronlemonad

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-17 21:43



Bookmark and Share


    Juki Jai-Mai
Trollfesten tonsatt: http://www.myspace.com/video/vid/107977119

2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri