Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... ?


Din enda strävan ...







Din enda strävan skall vara att du blir lycklig ...















Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-17 21:58



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Här provocerar du mig...jag vänder och vrider på mig i vånda...men är till slut nödd att hålla med...men det va fan va det tog emot du.
2011-07-15

  Anna*
En ömsint uppmaning till någon som har det svårt läser jag.
Ibland är det viktigast att se till sitt eget hus och sen faller allt det andra sig naturligt.
2011-07-14

    ej medlem längre
Livet handlar ju om det fast vi inte riktigt alltid är medvetna om det.
Skall eller bör är ju en nyans skillnad...
Tummen upp text!
2011-06-27

  Maiah VIP
enda strävan skall vara att du blir lycklig...hmm.... verkligen tänkvärd text!
2011-06-20

  Z dotter
Aj då, har du träffat en egoist?
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin