Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Om jag någonsin.....

.. triumferade

och segerns sötma smakade

då jag saluterade

och hjälpte upp de urlakade


... avgjorde

och målen satte upp , förenligt

då jag arrangerade

en efterfest , helt enigt

alla jag harangerade


... uppnådde

den karisma som kan önskas

blev jag av betydelse

segern kunde skönjas

med denna ordalydelse


.... respekterades

av alla som mig studerade

blev jag beaktansvärd

många mig inkluderade

i sin egen värld.........


.....slutade drömma

om ovanstående utopier

blev jag blott en vresig gubbe

drabbad av dessa dubier (¤)

fastvuxen vid rutten stubbe..........


(¤): "Dubier" = (ungefär) Tvivel ..

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-18 16:47



Bookmark and Share


  Mats Henricson
precis, hehe......
2011-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Hon:
"Jag har mina dubier".
Han:
"Det gör inget, jag är vaccinerad."
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska