Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brandkåren i Jönköpings län har räddat flera potentiella självmördare från sitt morbida öde...., fler Brandkårer landet runt, vill följa efter......


Om du upptäcker en självmordskandidat - Ring Brandkåren !

Låt oss släcka Dina heta och depressiva känslor med iskallt vatten från våra slangar !

Låt oss fånga Dig när Du hoppar, i ett av våra "Livsräddningsnät" !

Låt oss klättra upp till Dig på våra brandstegar och ge Dig en kraftig "Brandmannakram" !

Låt oss tala med Dig och övertala Dig att ,åter, tända "Livets Eld" ! DEN elden släcker vi ALDRIG !


-------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 168 gånger
Publicerad 2011-06-18 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vill det sig illa kan den elden förena sig med en annan...
2011-06-18

  Mats Henricson
Nästa steg är (och det här är seriöst !) att , t ex SJ anställer speciella Banvakter som ,enbart, har till uppgift att bevaka spåren så att inga självmordskandidater slänger sig framför tågen , många mil räls ÄR det ! Snacka om att det här skulle kunna eliminera ungdomsarbetslösheten ! Det skulle krävas tiotusentals Banvakter för att täcka alla de miltals med järnvägsräls som går ,kors och tvärs, över vårt avlånga land !
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska