Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De har dykt även här hos oss, en egendomlig skara, som , ofta, dränker sig i en flod av otydliga, brutala, bloddrypande, hotfulla, hånfulla, destruktiva, spekulativa och halsbrytande invektiv när de publicerar sig här hos oss... Icke förty åtnjuter de, fö


"Mysticisterna !"

Mysticisterna !

Vi begapar deras störtlopp
nerför pisterna
och förskansar oss bland
de oheliga nihilisterna
när bidragen blir för
blodiga
flyr vi till dom
frodiga
där tryggheten är
personifierad
stabil och
glorifierad

Mysticisterna !

När brutaliteten tar
överhanden
kapar vi de tunna
banden
tar vår tillflykt till
naturisterna
eller kusinerna,
nudisterna


Mysticisterna !

Med sina obesvarade
frågor
framklämda under svåra
plågor
med en omvärld i
lågor
fylld av utspillda
"hågor"


Mysticisterna !

Vi vill ha er och
inte !
mista er och
inse
att ni har alla
rättigheter
trots alla era
skändligheter
ni är ju
fascinerande
mitt i allt ert
frustrerande
klart
enerverande
och ändå så
satisfierande !


-------------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-18 20:13



Bookmark and Share


  aol
bra verkligen fyndigt skriftat
2011-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Ja, en del har sin trygghet i att framstå som morbida och makabra.
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska