Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avvägning

det stod mellan att och inte
det ville sig om
det valde sig väljande
dröjde från inte till som

det riste och knakade sakta
det höll och det brast
det rörde sig stillnande
flög och rostade fast

det brann som eld och förtärdes
det svalnade stelt
det tedde sig tynande
trasigt och alldeles helt




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-18 22:32



Bookmark and Share


  Järnkatten
Här var det spännvidd, applåd!!
2011-06-19

  Minkki VIP
Gunnar Björling skrev dikten:
"O, att icke"
samma ord, men annorlunda;)
2011-06-19

  La Magnólia VIP
Vackert skriver du om hjärtats resa och känslor ...
2011-06-19

  walborg
Vilken resa!
2011-06-19

  lodjuret/seglare VIP
Texten verkar antyda sig omskrivande den muskel sittandes något till vänster i människors bröst, strax innanför revbenen, även hos sådana som antytts vara synnerligen hjärtlösa till sinnes.
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP