Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindträff


Jag lyssnar på en bok, en bok jag valde
I morse och det märkliga är
Att den utspelar sej nån km från
Där jag befinner mej
Och jobbar
Men jag hade ingen aning om det
Innan

Märkliga omedvetna val
Man gör
Och ibland så stämmer det
Så precis




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-19 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO