Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår stund på jorden

 

Jag är ledsen kamrat!

Jag skulle vilja säga att det är ditt engagemang
eller din låga
eller din kärlek
eller ditt hat

eller bara att vi dansade en stund på jorden

 

Men det som gör det

är dina barns skratt
som klingar i dina öron
glittrar i din ögon
det som får dig att dra andetag på riktigt

och tvingar dig att växa upp! 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP