Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en viss tragedi bakom varje förlorat fotsteg.

Det finns en viss tragedi bakom varje förlorat fotsteg.
Det var så jag svarade dig när du frågade om vägen hem.
Jag ville inte att du skulle gå,
men att stanna skulle innebära en hel del förlorade fotsteg.
Men det visste du inte.
Du bara log sådär sött.
Ovetandes om vad mina krafter kunde göra med dig.
Jag är skorpion, sa jag tyst.
Jag visste att det skulle göra skillnad.
Inte för dig.
Du förstår inte.
Men för mig är det ett tidigt förlåt
och ett fegt sätt att förklara mina drifter på.
Du hör inte hemma här.
Ja, det var så hon sa..
Jag stannade upp och tittade frågande
in i dessa vackra gröna ögon.
Du är för vacker för att stå still, sa hon och vände sig om.
Jag hann se att du var generad.
I samma ögonblick visste jag att du var fast.
Ditt eget fel, tyckte jag..och förde dig mot dörren.
Du var svag. Du var förlorad. Du var naken.
du var min.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-18 23:47



Bookmark and Share


  nilssonjohansson
Dina ord fångar mig alltid och jag tappar alltid andan när jag läser dina texter. Herregud, jag vet inte hur man ens ska beskriva denna.
Jag får inte ur mig annat än "herregud".

Du är riktigt bra. Riktigt, riktigt, riktigt bra.
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson