Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verkligen du är en sådan kämpe, blir imponerad av en så sann människa, så trevligt att kunna gå in på ert cafe och fika med alla dessa människor,


Farväl till en god kämpe för dom utsatta

kära irene, genom alla år
du följt det goda gjort din gärning höst
och vinter mellan Ystad Trelleborg i sol
och regn genom rusk och vår,

det är svårt att mäta din kaliber
eftersom du verkat lika mycket
i det lilla som det stora men
när det gäller ställer du ärligt
opp i vått och torrt,

vi hyllar ärar dej för din sanning
det hårda arbete du lagt ner på
alla oss därför blir det ett tomrum
nu när du ska fara ja ända till Stockhol bort,

du ska veta Irene att vi alla gillar dej
i ur och skur du samlat i din bössa hållit grytan
i hårda vindar varm, du har altid hållit
fanan högt för gud,

du har sjungit med din fina sångartrupp
i Ystad Kåseberga även runtom i hela Trelleborg,
mellan alla små broar av regnbågar du knutit
från själ till själ så ligger vi där alla dina vänner
samlade bland alla dessa blommor i livets korg,

så nu säger jag farväl men vet att vi ses igen.


och än en gång tack för att du finns.
dina vänner här på frälsningsarme.n
i Ystad.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 708 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-06-19 09:21



Bookmark and Share


  walborg
Denna vackra text måtte glädja vännen Iréne.
2011-06-26

    Ken Cassel
Fint där aol!
:)

Mera v h
2011-06-26

  Linda CH VIP
Du hedrar och lyckönskar en sann vän med en underbart fin text.
2011-06-25

  Bibbi VIP
Massor av applåder!

Tror jag mött denna person...
2011-06-23

    ej medlem längre
En äkta hyllning till en sann människa!
2011-06-21

  Gunnel André VIP
Heder åt dig för att du uppmärksammar henne! Din värme känns lång väg!
2011-06-20

  Mats Henricson
Hon verkar vara en stor humanist , en fin hyllning !
2011-06-20

  Lena Själsöga Keijser
så fin andas din hyllning
andas dina vackra hjärtvingar

så mjukvackert
2011-06-19

    ADI Nehlin
fin, varm, hyllning
2011-06-19

  Maria T
Vilket tomrum det kommer
att bli nu när Irene far
till Stockholm
2011-06-19

  Heikki Hellman
Vilket fint avskedstal! Det väcker nästan avund hos mig!
2011-06-19

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt med sådan värme
du förmedlar
2011-06-19

    Bodil Sandberg
Så fint så vackert och varmt till en kämparinna av särdeles virke!en tillägnan utöver!så glad hon skall bli!
2011-06-19

  anits VIP
en mycket fin hyllning till en vän
som alltid ställt upp och funnits
när det behövts
2011-06-19

  Anders Nordlander VIP
fin hyllning
2011-06-19

  Elwania
En sån fin hyllning till din vän
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol