Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyra beröringar


på dess soffa
ditt leende
jag önskade
att jag kunde le mot dig
i byn de säger
du är rik
din doft av härlighet
dina silkesben är sträckta
du har ett vackert tal
dina ögon köper mig
förlorar mig
min struktur
i min hjärna
så förtvivlad
jag kommer
att slänga mig
försiktigt bakom dig
snälla var tyst
så skall jag
skrika
för dig




Fri vers av Marvin
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin