De vi inte ser ...de vi blundar för ...inte vågar fråga....

Hur är det? Hur mår  DU?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vi inte ser ...de vi blundar för ...inte vågar fråga....

Hur är det? Hur mår  DU?




Taggtråd

Blek natt placerar rysningar längs ryggraden

Blåsten utanför piskar regnet mot rutan

 Likt armar

Klöser de fönsterrutan

Gnisslande kvistar

Skär i öronen

 

Ensamheten

Ren skär nattsvart ensamhet

Hennes andetag ekar i tystnaden

Taggtården skär i genom hennes ådror

 Smärtan i själen mer närvarande i natten

 

Hon skriker de tysta orden

De som ingen hör

 

Sitter väntande

Väntar på att något ska förändras

Att hennes ärr ska läkas

De i själen

De som finns överallt på hennes kropp

När blodet slutar droppa

Så börjar det igen

Bultandet

 Smärtan

Igen ....Igen...igen

Tråden Taggtråden river

sliter henne itu

Igen Igen Igen




Fri vers av Anira
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-19 21:12



Bookmark and Share


  Järnkatten
Denna gjorde ont att läsa, du berör med kraft, applåder!!
2011-06-21

  Lena Själsöga Keijser
du skriver den taggtråd så många andas... ohörda
2011-06-20

  Mona Drugge
Griper tag ordentligt. Stor olycklig hopplös sorg.

Tar emot denna av hela min själ.

Bokmärks.

Tack Anira!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira