Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill tillägna Sap:s pinfärske ordförande en dikt där jag lägger ut en färdkurs som kan vara något att fundera över....


En dikt till Juholt ..

Juholt !

nu får du visa tänderna !


Juholt !

det sinande landet väntar


Juholt !

eller är du bara en i raden
av opportunister (?)
en vanlig grupp i politikens
kölvatten


Så Juholt !

nu får du visa färgen
och röd ska den vara (!)
inget äckligt rosa
utan ljusröd , på en skala


Eller Juholt !

vågar du inte ?
är du en slagordsmaskin
du också (?)
som Mona och "Bossen" (Persson)
tillhör du denna skara ?


Då Juholt !

är det kört
även för dej
då blir du bara
en medioker "grej "


Fast Juholt !

jag hoppas jag har fel.........


---------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 584 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 14:29



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Håkan blev "kråkan" , körd,pantad och utlämnad åt gamarna ! INGEN (utom TRE st i VU, däribland Löfvén ,stödde honom på sluttampen...) En (S)KANDAL !
2012-01-30

  Mats Henricson
...fast nu framstår han väl som en Judas........
2011-10-14

  Mats Henricson
Ja,Larz G, din satiriskt färgade replik nedanför mig verkar bli en fadd verklighet !
2011-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Så nu är det han som är messias...
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska