Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart spets

Svart spets
mot mjälla hullet

Björkdungens
balett
efter regnet

när blötan
ångar bort
i sommarhettan




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-20 14:30



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Bra fångad grafik ..
2011-06-24

  Jan Widströmer VIP
Bra fångad grafik ..
2011-06-24

    ej medlem längre
;-) Här har du lyckats riktigt bra!
Sensuellt och eldigt på samma gång.
2011-06-21

  Anna*
Välfunnet, sensuellt och ångande =0) Applåderar och bokmärker
2011-06-21

  Katinka VIP
Jättebra, lysande tidlös poesi.
2011-06-21

  Lili Samuelsson VIP
jäkligt sensuellt och snyggt skrivet. gillar "mjälla hullet" ett ordval som inte känns överanvänt. och ´beskrivningen av dungen i form av en balett. oerhört läckert i få rader, bokmärker det här
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP