Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan på väggen

För att måla
fan på väggen
behövs varken
pensel eller färg
Inte ens en vägg




Fri vers av ghost
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-20 19:06



Bookmark and Share


  Kalle.O
Nä, lite mänsklig oro och fantasi räcker...
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost