Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sprider sig med raketfart över jorden.....


"Det Vidrigt Veneriska Verbala Viruset !"

Ett Vidrigt Veneriskt Verbalt Virus

förpestar vår luggslitna jord

överlistar den listigaste

knäcker genier

gör Harvard till en plantskola
för medlöpare

gör Yale till ett fängelse
för livstidsdömda auktionsutropare

gör vårt eget Uppsala till en filial
till Helvetet

Detta Virus är........hungern efter rikedom......

närmare bestämt: GIRIGHETEN...


-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-20 20:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns EN dödssynd enligt Bibeln: Att häda den Helige Ande.
Allt det andra har de romersk-katolska villolärarna kokat ihop.
2011-06-21

  Göran Gustafsson VIP
En av de 7 dödssynderna där de övriga är Högmod, Begär, Avund, Frosseri, Vrede och Lättja. Straffet för Girighet är att sitta i en kittel med kokande olja....... :-) /GG
2011-06-20

  aol
ruggigt kände en iskall kåre efter ryggraden,
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska