Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra sina egna val

att hur många gånger man slagits ner

resa sig upp och gå

VÄGRA VARA OFFER!!!!!!

Do not let anyone fuck you......FUCK THEM!!!!!!


Ta ingen skit......

Trasigt......

Se hur trasigt livet blev

Skärvor kringströdda runt blodiga fötter

trampat många gånger i dem

aldrig slutat trampa i dem

inga kliv åt sidan

inga spårväxlingar

 Samma

inga nya val

 

Se hur Skitigt livet blev

skitigt utan förbarmelse

trampat omkring i samma skit

skitigare och skitigare

 

När skiten skärvorna blir oöverstigliga

Vad?

Livet är fucked up

Släng skiten åt sidan 

Vägra vara offer

För när man är så långt ned i skiten man kan komma

Vart går man då?

Vart tar man vägen då? 

 

Man reser sig upp och går

För till sist finns bara gråten

tysta skrik

vaccum

inga åhörare kvar

 

Man vägrar vara offer

Tar ingen mer skit

 

Tar fram den gyllene spegeln

Ser sig själv i ögonen

Blickar in i själen

Ser

Ser allt det vackra

Det ingen jävel kan trampa sönder

Det som är jag...du ...alla vi ...

Alla som trampats på

Stampats på

Upp i från och ned

Innifrån och ut

 

Där

Där finns det oförstörbara

Dit ingen når

dit ingen har tillträde

Där finns kraften att hämta

Styrkan att resa sej

Där finns DU

Där finns JAG

Där finns det som är essensen av jaget

Styrkan att få fram

Att fortsätta gå

Resa sig

Gå vidare

 

Hur långt ned i dyn man än kommit

Finns solen där ute

Lyser på oss

Om vi bara reser oss och går ut

Ut i solen

För där inne lyser inte mörkret

 

FUCK THEM!!!!!

 

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-20 20:35



Bookmark and Share


  Järnkatten
Bra om än lite skitigt ;), vi är alla vackra och värdefulla...
eller som vi brukade säga på CTH, fuck the whole department..!
2011-06-21

  Lena Själsöga Keijser
det osar
vit vrede

och det andas hjärtvingar
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira