Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bojornas frigörelse ...

Leva sitt liv full ut.......




Fri

Sinnet lättar

Svävande flyter jag omkring

på mina själsliga böljor

Dyningar av lycka sveper mej med

i sinnliga karuseller av glädjerus

 

Livet spirar i mej

Runt mej

Bubblande lycka strålar ut i från mej

Äntligen har jag funnit kärleken

Den Stora

Den vidunderliga

Kärleken som kan försätta berg

 

Kärleken till en otrolig människa

en som klarat mycket

klarat allt

alldeles själv

Vem????

Jag !!!!!!

 

Kommer i håg insikten.....

Då ...

När jag såg....

 

Att mitt i den bottenlösa förtvivlan

Vända allt

Se det andra

Motpolen

Ljuset

 

Mitt eget

Bortglömt

 

  

Släck inte de ljus som lyser

låt dem lysa

låt lågorna spridas

hjärta till hjärta

själ till själ

 

Förneka aldrig dej själv din egen lycka

Älska

Åtminstone dej själv

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-20 21:00



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra och tänkvärd text. Vackert skrivet.
2011-07-10

    AA VIP
Bra och tänkvärd text. Vackert skrivet.
2011-07-10

  Järnkatten
Rock'n roll, en absolut förutsättning, du skriver vackert!!
2011-06-21

  M.A.J.R
Vackert! massor av applåder för denna text =)
2011-06-20

  Lena Själsöga Keijser
mycket vacker är din uppmaning

tack att du är
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira