Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråpäls

Lyssnar

ropar tyst

lockar

men skogen står stum

och han
som är min varg
ser jag inte längre


Saknar
honom
som går stigarna

när jag själv
vilar i mörkret

saknar
den grå

som går mina ärenden
och vet vägarna

också när jag själv
glömt drömmen

glömt
gläntan

glömt
namnet


Lystrar i kvällen
och väntar

på ylandet
från grå klippor

och på ljudet
av mjuktassar

i riktning
häråt

och mot
månen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-20 22:25



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vargamystik ... "dansar med vargar" i folkton
2011-06-24

    Ken Cassel
Rysningar Peter!
Allra helst när jag fick gråpäls till ståpäls
:))

Kram på dig, min vän!

Ken
2011-06-20

    ej medlem längre
Åh ... rysningar
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP