Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

 

Känner du

andetagen,

från min själ

som vilar tryggt och stilla

i din famn om natten.

 

Känner du

fast du sover,

att vi andas samma takt

din själ min vän

så nära min. 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-21 13:02



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Ödmjukt och kärleks fullt
2011-09-11

  Ninananonia VIP
mmm så underbar...

Tycker mycket om... Berör...
2011-06-24

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket innerligt och fint!
2011-06-21

    ej medlem längre
Att sätta ord på känslan om en djupare samhörighet är svårt. Men du lyckas fantastiskt bra. Stämningen och språket får pulsen att gå ner, och tanken svärmar vidare. Tack. //F.
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP