Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina ögon styr dig

mina ögon mötte dina i ett världskrig
en explosion uppstod med eldsvågor så heta
en havsvåg av kärlek bröt ut
men efter en kort tid så var magin slut




Fri vers av Atoush
Läst 226 gånger
Publicerad 2011-06-21 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar, verkligen träffat rätt med dina ord.
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Atoush