Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten

Jag ser löven falla en regnig höstdag,
året är 2011 och jag börjar redan känna mig svag.
Snart kommer den eviga vintern som ingen har väntat på,
och därmed kommer staden absolut i ide gå.

Ta mig istället till sommarens paradis bestående av solsken och skratt,
låt mig plaska i vattnet och strosa omkring i min somriga badhatt.
Däremot är svensk sommar oerhört kort,
och skämt åsido men det mesta regnar faktiskt bort.

Låt oss istället välkomna hösten och ta del av kylan vår,
för vintern är den årstid som faktiskt väldigt länge består.




Fri vers av Atoush
Läst 233 gånger
Publicerad 2011-08-21 00:23



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert och bra samanfattat.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Atoush